FreeThinking

Vaikeita asioita, joihin totuudenmukaisia vastauksia kaivataan

 

Miksi venäläinen kone tippui Siinaissa? Järkevää selitystä tuskin saadaan 
tutkijoiden kommentoimana tai venäläisten ilmoittamana. Venäläiset eivät halua 
ilmoittaa vaikka todeksi todettaisiin, että terroristit (ISIS) tiputti heidän siviilikoneensa.

Mutta matkailu tuolla alueella tulee vähenemään. Lentoyhtiöt, jotka edes jollain tavalla
haluavat toimia kyseisellä alueella tulevat entistä tarkemmin valitsemaan ne kentät mistä toimitaan.

Sekään ei välttämättä takaa uhkaa niiden valtioiden lentokoneille, jotka ovat jollakin tapaa osallisia Syyrian, Irakin tai Afganistanin konflikteissa. Eikä se poista uhkaa myös muidenkaan toimijoiden osalta. Tämä kuvaa hyvin kuinka terrorismin pelkoa tänä päivänä levitetään.

 

Toinen mielenkiintoinen ja vaikea asia ainakin katoliselle kirkolle on sen laaja korruptoituneisuus.

Tulivatko nämäkin paljastuksen tekijät tunnontuskiin vai jopa uskoon. Mutta Vatikaanin nämä paljastukset asettavat vaikeaan asemaan hyvän tekijänä, joka kerää omaisuuksia tarkoituksenaan auttaa hätää kärsiviä. Mutta suuri osa tästäkin on käytetty voisiko sanoa jopa häikäilemättömästi aivan johonkin muuhun.

Tarvitseeko uskova minkäänlaista kirkkoa oman uskonsa ylläpitämiseen, jos kirkkojen tai uskontoja ylläpitävät tahot käyttävät sitä omaisuutta joka kirkon haltuun hyväuskoisten avustuksella päätyy, omiin tarkoituksiinsa ja valtansa pönkittämiseen. Uskonnolla tai kirkkokunnalla ei ole merkitystä, sillä epäilenpä, että niissä kaikissa harrastetaan samanlaista toimintaa. Aina on niitä, jotka haluavat hyötyä itselleen ja käyttävät sitä kaikin tavoin hyväkseen. 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Saamani virallisen tiedon mukaan terroristin varusteisiin kuuluvat viritetty mopo, oluttölkkejä sisältävä muovipussi, valkoista kartonkia, Suomen lippu, ilotulitteita ja kaasukäyttöinen tupakansytytin.

En löytänyt kuvista kuin osan varusteista (tupakansytytin) joten mitä ilmeisimmin kyse ei ole terrorismista.

Jukka Laine

Miksi venäläiset haluaisivat salata mahdollisen terroriteon? Sitähän on Venäjän mediassa koko ajan spekuloitu.

Käyttäjän FreeThinking kuva
Jukka Heikkinen

Venäläiset eivät halua tuoda sellaisia tosiasioita esille, missä heidän omilla tekemisillään on merkitystä aiheutuneeseen tekoon. Venäläiset eivät halua tuoda esille (ainakaan kovin helposti), että heidän kansalaisiaan vastaan voidaan hyökätä missä tahansa. Vaikeita asioita.

Jukka Laine

Ahaa..ainakin Venäjällä on yleisesti epäilty terroritekoa ja egyptiläiset taas kieltäneet terrorismin mahdollisuuden, koska turismi kärsii.

Uutisointi on esimerkki länsimaisesta venäläisvastaisesta disinformaatiosta, kun näyttää siltä että kyseessä saattaisi ollakin terrorismiteko.

Länsimaissa ei haluta sympatiaa venäläisille uhreille, vaan esitetään asiat valossa, että taas totuus yritetään peittää venäläisiltä, vaikka maassa on yli 900 yksityistä mediataloa.

Käyttäjän FreeThinking kuva
Jukka Heikkinen

Ilmeisesti ne epäilyt eivät tule miltään viralliselta taholta. Mutta hyvä, että epäillään edes joltakin taholta. Pitäisi varmaankin perehtyä enemmän venäläiseen mediaan.

Toimituksen poiminnat